Устатата Цвети пак хвърли в ступор мрежата с изказванията си, но

...
Устатата Цвети пак хвърли в ступор мрежата с изказванията си, но
Коментари Харесай

Цвети от Хелс Китчън срази Мария

Устатата Цвети отново хвърли в ступор мрежата с изявленията си, само че този път под прицел се оказа не какъв да е, а фолкпевицата Мария, която неотдавна се оплака, че е станала жертва на нечовечен побой от страна на досегашния си фаворит Мирослав.

Правим значимото конкретизиране обаче, че излъченият неотдавна епизод на кулинарното шоу, е сниман надалеч преди тези неприятни събития да се случат в живота на изпълнителката.

Един разговор сред 18-годишната врачанка и началник Виктор Ангелов безусловно взриви ситуацията, слиса и самата Мария, която чу всичко с ушите си, защото бе дружно със фамилията си на близка маса.

На масата, с изключение на Мария, бяха още щерка й Марая, а също и двете деца на Мирослав от първия му брак, както и самият той. Към днешна дата Мирослав е под домакински арест след повдигнатите от певицата обвинявания за систематичен побой.

На въпрос на началник Ангелов " Какво знаеш за Мария? ", Цвети отвръща, че знае единствено, че тя е певица, нищо друго. " А знаеш ли, че е лакомник? ", добавя Виктор Ангелов, а врачанката, чула недочула, дава отговор с:  " Да, в чалгата е и нищо друго не знам за нея. И е също чалгоугодник ", с което дефинитивно мазета рибата в мрежата за кой ли път.

 undefined

Накрая червенокосата тийнейджърка изръси шеговито, че се надява Мария да не ѝ каже паметната фраза: " Такива като теб по петима са ми готвили. И още го вършат, добре се оправям. И да ти харесва, и да не ти харесва ", а препратката е от присъединяване на фолкпевицата във " ВИП Брадър ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР